Σέρρες : Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι εφοριακοί και η λογίστρια

Σέρρες : Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι εφοριακοί και η λογίστρια

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες  σε βάρος τους οι δυο εφοριακοί και η λογίστρια στις Σέρρες, κατά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα και με την  σύμφωνη γνώμη των δύο αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Κατά την εξάωρη απολογία τους οι εφοριακοί ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει καμία εγκληματική ενεργεία σε βάρος των καθηκόντων τους.

Η λογίστρια εμφανίστηκε στην απολογία της, μεταμελημένη, χαρακτηρίζοντας την πράξη της επιπόλαια και άστοχη

Στους κατηγορούμενους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα, ενώ κάθε μήνα θα πρέπει να παρουσιάζονται στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34a717o
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη