Μπιλ Κόσμπι: Καμία μετάνοια - Δεν ζητώ συγγνώμη, μου την έστησαν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 82χρονος Μπιλ Κόσμπι αναμένεται να τεθεί ενώπιον της κρίσης του συμβουλίου αναστολών. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών έως δέκα ετών τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο National Newspaper Publishers Association's BlackPressUSA.com είπε πως δεν πρόκειται να απολογηθεί ούτε να ζητήσει συγγνώμη στην επιτροπή καθώς θεωρεί ότι η δίκη του ήταν στημένη.

Ο θρυλικός σταρ καταδικάστηκε επειδή φέρεται να νάρκωσε και να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα. Ο ίδιος τόνισε ότι ακόμη και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας "απατεώνες" τους ενόρκους που αποφάσισαν τη φυλάκισή του.

"Έχουν απομείνει οκτώ χρόνια και εννέα μήνες. Όταν μιλάω για τη φυλάκισή μου, δεν πρόκειται να με ακούσετε να λέω ότι έχω τύψεις. Ήμουν εκεί, δεν μ' ενδιαφέρει ποιοι άνθρωποι έρχονται να μου μιλήσουν γι' αυτό, αφού δεν ήταν εκεί. Δεν ξέρουν" επεσήμανε, ενώ σχετικά με τη δίκη του είπε ότι "ήταν στημένη".



via Press24.gr https://ift.tt/2QYicfK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη