Καιρός: Εξασθενεί το μέτωπο στο Αιγαίο - Που θα κατευθυνθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Καιρός: Εξασθενεί το μέτωπο στο Αιγαίο - Που θα κατευθυνθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις και καταιγίδες που σε ορισμένες περιοχές συνοδεύονταν από χαλαζοπτώσεις εκδηλώθηκαν έως το πρωί της Παρασκευής 8/11 σε μεγάλο μέρος της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη Δυτική Κρήτη, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και στην Κεντρική Στερεά.

 Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης όπως αυτά καταγράφηκαν σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr έως τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας.

kairos meteo

Το μέτωπο εκτείνεται από την Ανατολική Μακεδονία έως την Κρήτη και στη μεγαλύτερή του έκταση προοδευτικά εξασθενεί.

Έτσι, οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται κατά τόπους, έως το τέλος της ημέρας περιμένουμε να περιοριστούν στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

Στη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί απεικονίζεται το μέτωπο και με κίτρινους σταυρούς οι περιοχές όπου σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ» εκδηλώνονται καταιγίδες στις 10:00 ώρα Ελλάδας.

kairos 3



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/32pKEcs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη