Βρετανία: Μεγάλο προβάδισμα για τον Μπόρις Τζόνσον ενόψει εκλογών

Βρετανία: Μεγάλο προβάδισμα για τον Μπόρις Τζόνσον ενόψει εκλογών

Προβάδισμα από 8 έως 17 μονάδες διατηρούν οι Συντηρητικοί του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον επί των Εργατικών ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου, όπως δείχνουν πέντε δημοσκοπήσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες.

Η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση, φέρνει τους Συντηρητικούς να προηγούνται με ποσοστό 36%. Οι Εργατικοί συγκεντρώνουν 28%, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες 14% και το κόμμα Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ 12%.

Άλλη δημοσκόπηση, δίνει στους Συντηρητικούς ποσοστό 42%, στους Εργατικούς 26%, στους Ελεύθερους Δημοκράτες 16% και στο κόμμα Brexit 9%. Οι δύο αυτές δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν στις 30-31 Οκτωβρίου και 30 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Άλλη δημοσκόπηση, που έγινε τηλεφωνικά στις 25-28 Οκτωβρίου, έδινε προβάδισμα 17 μονάδων τους Συντηρητικούς, με ποσοστό 41% έναντι 24% για τους Εργατικούς. Σε αυτήν τη δημοσκόπηση οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό τους (20%) ενώ αντίθετα το κόμμα του Φάρατζ πέφτει στο 7%.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/33cBUYm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη