Σε Αγρίνιο,Άρτα και Φωκίδα,τρία ελεγχόμενα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών

Σε Αγρίνιο, Άρτα και Φωκίδα, τρία ελεγχόμενα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών

Στην κατασκευή επτά περίπου ελεγχόμενων κέντρων για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών χωρητικότητας 8 χιλιάδων ατόμων, προχωρά το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην Καθημερινή της Κυριακής δυο από αυτά θα είναι στα δυτικά της χώρας. Σε πρώτη φάση στο Αγρίνιο και τη Φωκίδα και σε δεύτερο χρόνο στην Άρτα.
Οι υπόλοιπες περιοχές στις οποίες θα κατασκευαστούν αντίστοιχα κέντρα είναι η Δυτική Κρήτη, η Λιβαδειά,η Λαμία και η Ριτσώνα.

the best.gr



via Δυτική Ευρυτανία https://ift.tt/35x3iRz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη