Βαρουφάκης: Σήμερα ξαναθυμόμαστε ότι κάθε νέα γενιά είναι καταδικασμένη να κάνει τον ίδιο αγώνα για τα ίδια ιδανικά ξανά και ξανά

«Σήμερα 17 Νοέμβρη ξαναθυμόμαστε ότι κάθε νέα γενιά είναι καταδικασμένη να κάνει τον ίδιο αγώνα για τα ίδια ιδανικά, ξανά και ξανά…», τόνισε σε δήλωσή του στο Πολυτεχνείο ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών και στελεχών του κόμματος, κατέθεσαν σήμερα συμβολικά κόκκινα γαρύφαλλα στην πόρτα και τα κάγκελα του «Πολυτεχνείου το 1973» και στη συνέχεια προέβη στην εξής δήλωση:

«Σήμερα βρισκόμαστε στις δαγκάνες μιας παρασιτικής ολιγαρχίας, η οποία είναι πάντοτε, στην ιστορία της χώρας μας, ξενοκίνητη. Δεν υπάρχει τελική νίκη στο λαϊκό κίνημα όπως και δεν υπάρχει και τελική ήττα στο λαϊκό κίνημα. Σήμερα 17 Νοέμβρη ξαναθυμόμαστε ότι κάθε νέα γενιά είναι καταδικασμένη να κάνει τον ίδιο αγώνα για τα ίδια ιδανικά, ξανά και ξανά…»



via Press24.gr https://ift.tt/37dbWXa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη