Σημαντική δωρεά στα Κέντρα Υγείας Κισάμου και Καντάνου

Σημαντική δωρεά στα Κέντρα Υγείας Κισάμου και Καντάνου

Με ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό ενισχύθηκαν τα Κέντρα Υγείας Κισάμου και Καντάνου και τα Περιφερειακά Ιατρεία ευθύνης τους.
Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά, στο πλαίσιο της δράσης «Ενισχύοντας την Δημόσια Υγεία 2019-2020» η οποία υλοποιείται με βαθύτατη συνείδηση της Κοινωνικής Επίγνωσης στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης, από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου.
Η δωρεά, μεταξύ άλλων, αφορά 6 απινιδωτές, 3 καρδιογράφους, 11 Νοσοκομειακά πιεσόμετρα, 19 ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, 25 οξύμετρα, 24 ωτοσκόπια, σετ εργαλείων συρραφής, μαιευτικό εξεταστικό κρεβάτι, εξεταστικό φώς κ.α. Η δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού στις υγειονομικές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Κισάμου και Σελίνου παραδόθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Φαλδάμειο Οίκημα της Ι. Μητροπόλεως, παρουσία της νέας Διοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κας Λένας Μπορμπουδάκη, του Υποδιοικητή, κ. Δημήτρη Αγαπίου, του εκπροσώπου του Εκτελεστικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση», κ. Δημητριου Αφεντούλη, των Διευθυντών των Κ.Υ. Κισάμου και Καντάνου και πλήθους κόσμου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Y6SOWv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη