Σπάρτη: Εκδήλωση ΕΛΙΑΜΕΠ για γεωργία, κλιματική αλλαγή και βιώσιμη ανάπτυξη

Σπάρτη: Εκδήλωση ΕΛΙΑΜΕΠ  για γεωργία, κλιματική αλλαγή και βιώσιμη ανάπτυξη

Χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το απόγευμα αύριο, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στη Σπάρτη τo Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση -η οποία διοργανώνεται από το ΕΛΙΑΜΕΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ), που έχει ιδρύσει μαζί με τον οργανισμό FOGGS, των Βρυξελλών- έχει ως θέμα "Γεωργία, Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμη Ανάπτυξη: Φαύλος Κύκλος ή Ευκαιρία για το Μέλλον".

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σπάρτης και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα, θα χαιρετίσουν επίσης, ο Θάνος Βερέμης αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο δήμαρχος Σπαρτιατών Πέτρος Δούκας.

Ομιλητές σε αυτή είναι οι Ανδρέας Καραμάνος καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Κόκκινος πρόεδρος στην Ομάδα Παραγωγών "Νηλέας" και Τάσος Χανιώτης διευθυντής στο Τμήμα Οικονομικής Ανάλυσης στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Κωστάκος, εκτελεστικός διευθυντής Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) και συνδιευθυντής του ΕΛΦΟΒΑ.

από ανάρτηση στο www.ppel.gov.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33z9WW1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη