Παραλίγο να πέσει ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου - ΒΙΝΤΕΟ

'Αναψαν τα αίματα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019) του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση δημότη για την πιθανολογούμενη έλευση μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής και αφού το λόγο πήρε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Πρωτοπαππά να μιλήσει για το θέμα, ακούγεται ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου κ. Πέρρας Σωτήρης να λέει "εγώ δεν έχω πρόβλημα, ας έρθουν (σσ οι μετανάστες), με κούρασε το θέμα (σσ συζητήθηκε πολύ). Στη συνέχεια και ενώ το λόγο έχει η κ. Πρωτοπαππά, ακούγεται ο κ. Πέρρας να ρωτάει δημότη "εσύ έχεις πρόβλημα", ο δημότης μάλλον απάντησε "ναι" και ο κ. Πέρρας ξανακούγεται να ρωτάει "τι πρόβλημα έχεις;"

O δημότης που σύμφωνα με τον κ. Πέρρα τον ειρωνεύτηκε (η κάμερα δεν το κατέγραψε) δεν είναι άλλος, από το νεαρό σύντροφο της θυγατέρας της κ. Πρωτοπαππά.

Ο κ. Πέρρας σηκώθηκε από τα έδρανα και κατευθύνθηκε απειλητικά εναντίον του νεαρού, λέγοντας "ειρωνείες και μαγκίτσες εγώ δε σηκώνω, ειδικά από νιάνιαρα"

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2sm4AAt

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη