Παναθηναϊκός: «Ψέματα, υποκρισία, το λόγο έχει η δικαιοσύνη»

Παναθηναϊκός: «Ψέματα, υποκρισία, το λόγο έχει η δικαιοσύνη»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στην ιστοσελίδα Sport24!

Παράλληλα, στην ανακοίνωση οι «πράσινοι» απευθύνθηκαν και στους φίλους της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας: «Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως για μια ακόμη φορά θα προστατεύσουμε την ιστορία, την εικόνα, τις αρχές της Ομάδας μας- θα προστατεύσουμε εσάς».

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού,

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει πως θα υπάρξουν μάταιες προσπάθειες πυροδότησης έντασης και προκλήσεις κατά της Ομάδας μας, με μόνο σκοπό την τιμωρία μας.

Ο ιστότοπος sport24 χθες με την επίσημη θέση του εναντίον του Παναθηναϊκού μας φανέρωσε τις αληθινές του προθέσεις. Το λόγο θα έχουν τα ποινικά και αστικά Δικαστήρια, η Aθλητική Δικαιοσύνη και η ΕΣΗΕΑ. Στα ψέματα, την υποκρισία και τη στρατευμένη δημοσιογραφία που στρέφεται κατά ενός ολόκληρου Συλλόγου, απαντάμε μόνο με το Nόμο. Με κανέναν άλλον τρόπο.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως για μια ακόμη φορά θα προστατεύσουμε την ιστορία, την εικόνα, τις αρχές της Ομάδας μας- θα προστατεύσουμε εσάς.

Αντιλαμβανόμαστε την οργή σας, αλλά σας καλούμε να μην πέσετε στην παγίδα της αντίδρασης με οποιονδήποτε άλλο, μη δημοκρατικό, τρόπο. Ο Παναθηναϊκός φίλαθλος έχει κρίση, είναι σκεπτόμενος, ξέρει και τα likes του και τα clicks που δίνει, τι επιλέγει να διαβάζει και να ακούει στο ραδιόφωνο του. Δείξτε τη δύναμή σας, απλά αγνοώντας τους».

Πηγή: sportime.grvia Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/33yAruE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.