Φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους»

Φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους»

Φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» με στόχο την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων πολιτών της Φλώρινας διοργανώνει το τοπικό συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας σε συνεργασία με Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και τον Δήμο Φλώρινας. Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση φορέων, συλλόγων και πολιτών, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Μητρόπολης. Η φιλανθρωπική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου  και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων  καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, από τις 5.00 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωναΤης Κοινότητας 2385351020 και 6974816616 (Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ρόζας) 2385028869 (Γηροκομείο) και στο e-mail: koinflo@cityoflorina.gr. Σήμερα, η Μητρόπολη προσφέρει σε ημερήσια βάση 180 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας, σε όλο τον Δήμο Φλώρινας, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζοντας τους έμπρακτα.

Στη δράση συμμετέχουν ακόμη: Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Επιμελητήριο Φλώρινας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, 9η ΜΠ/ΤΑΞ Πεζικού, 1ο Σύνταγμα Πεζικού, Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, 3η ΜΣΕΠ, Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Or0u2G
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη