Απερρίφθη το αίτημα να ανατεθεί η ανάκριση για το Μάτι σε εφέτη ειδικό ανακριτή

Της Άννας Κανδύλη

Με συντριπτική πλειοψηφία απερρίφθη από την Ολομέλεια του Εφετείου η πρόταση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Γιάννη Μωραϊτάκη για τον ορισμό εφέτη ειδικού ανακριτή στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με τους 102 νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο 3 εφέτες μειοψήφησαν επί συνόλου που ξεπερνούσε τους 85. Αρνητικός ήταν και ο εισηγητής προς την Ολομέλεια σε αντίθεση με τον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απόφαση των δικαστικών λειτουργών «μέτρησε» έγγραφο του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών με το οποίο ενημέρωνε πως εντός του Δεκεμβρίου ο τακτικός ανακριτής ολοκληρώνει την κύρια ανάκριση με την αποστολή κλήσεων προς απολογία στους κατηγορούμενους.



via Press24.gr https://ift.tt/2QIeyX1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη