-->

Ανησυχία για την λειτουργία της ΔΕΥΑΛ από τον Σύλλογο Εργαζομένων

Ανησυχία για την λειτουργία της ΔΕΥΑΛ από τον Σύλλογο Εργαζομένων

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Δ.Ε.Υ.Α.Λ εκφράζει την ανησυχία του ως προς την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Το Διοικητικό Συμβούλιο Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε τα παρακάτω: «Σύμφωνα με τον Ν. 4625/19, η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. μετονομάστηκε σε διαδημοτική επιχείρηση και η συγκρότηση του Δ.Σ. απαρτίζεται από συμβούλους και των δύο Δήμων σύμφωνα με το νόμο. Η διάρκεια του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. λήγει στις 30/11/2019, έχοντας παράταση 3 μηνών από την λήξη της θητείας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους ως προς την εύρυθμη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. αφού δεν θα υπάρχει ενεργό Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης μετά τις 30/11/2019.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου καιτο Δημοτικό Συμβούλια ταυ Δήμου Δυτικής Λέσβου όπως ΑΜΕΣΑ ορίσει τους τρεις εκπροσώπους του, ως οφείλει, προκειμένου να στελεχωθεί το νέο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Ενημερώνουμε τους κ.κ. δημότες-προμηθευτές-εργολάβους και τους συναδέλφους ότι, αν μέχρι τις 30/11/2019 δεν έχει οριστεί το νέο Δ.Σ., εκ του Ν.4625/19, της Διαδημοτικής Δ. Ε.Υ.Α.Λ. , δεν θα μπορεί να λειτουργήσει διοικητικά.

Η απουσία διοίκησης Θα φέρει ουσιαστικά διακοπής της λειτουργίας της επιχείρησης και δεν θα μπορεί να πραγματοποιείται καμία εργασία, παραδείγματος χάριν εξοφλήσεις υποχρεώσεων προς τρίτους και αμοιβές προσωπικού, καθώς και αποστολές βεβαιωτικών καταλόγων και σύναψη συμβάσεων.

Παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ για τις δικές σας ενέργειες καθότι ο χρόνος έως τις 30/11/2019 είναι λίγος».

The post Ανησυχία για την λειτουργία της ΔΕΥΑΛ από τον Σύλλογο Εργαζομένων appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2NPJSl0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->