Στον ΟΠΕΚΑ τα χρήματα για τους ανασφάλιστους υπερήλικες - Πότε πληρώνονται

Στον ΟΠΕΚΑ τα χρήματα για τους ανασφάλιστους υπερήλικες - Πότε πληρώνονται

Εγκρίθηκε η δαπάνη πληρωμής των συντάξεων και επιδομάτων των ανασφάλιστων υπερήλικων από τον ΟΠΕΚΑ για τον μήνα Δεκέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταβολή των συντάξεων και των επιδομάτων ανασφάλιστων υπερηλίκων θα γίνει την Τρίτη 26 Νοεμβρίου από τον ΟΠΕΚΑ.

ΟΠΕΚΑ: Ειδικότερα εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 12.000.000 ευρώ σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ε. Φορέα 1033-202-0000000, ΑΛΕ 2310506002, οικονομικού έτους 2019 για την επιχορήγηση του ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης για παροχές σε ανασφάλιστους υπερήλικες, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του ν. 1296/1982 όπως ισχύει και του άρθρου 93 του ν. 4387/2016 όπως ισχύει.

Οι ανασφάλιστοι υπερήλικες πληρώνονται από τον ΟΠΕΚΑ την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Η ημερομηνία πληρωμών των ανασφάλιστων υπερηλίκων ακολουθεί την ημερομηνία καταβολών του πρώην ΟΓΑ και νυν ΕΦΚΑ Αγροτών, η οποία μετατέθηκε πριν λίγους μήνες νωριτερα, στην τέταρτη τελευταία τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/2PRwiip
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη