Τι απαντά ο Γκουαρντιόλα για τα σενάρια αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά το τέλος του συμβολαίου του και έδειξε πως μόνο αυτό δεν σκέφτεται.

Ο Ισπανός προπονητής υπογράμμισε πως είναι θετικός να παραμείνει στους «πολίτες» ακόμη και για τα επόμενα πέντε χρόνια και εξήγησε πως θα σκεφτεί την αποχώρηση όταν δεν απολαμβάνει αυτό που κάνει.

«Εξαρτάται βέβαια από τα αποτελέσματα, θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι ανοιχτός στο να μείνω, ναι. Νιώθω άνετα εδώ. Δεν είναι το ίδιο φρέσκος ο προπονητής μετά από πέντε χρόνια όπως είναι μετά από δύο. Μιλάω για τον εαυτό μου και θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να το απολαμβάνουμε όλοι μαζί, να δουλεύουμε αποτελεσματικά. Αν δω ότι δεν προχωράει έτσι, θα μιλήσουμε με την ομάδα», δήλωσε αρχικά, ενώ σχετικά με το διάλειμμα που είχε κάνει όταν αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα, είπε:

«Είμαι μεγαλύτερος και έχω προπονήσει ήδη ομάδες σε τρία κορυφαία πρωταθλήματα. Είναι διαφορετικό τώρα, είμαι πιο έμπειρος και ίσως με την εμπειρία που έχω τώρα να μείνω. Έχω ακόμα συμβόλαιο για 18 μήνες, που ποδοσφαιρικά είναι πολύ μεγάλος χρόνος. Με τον σύλλογο συμφωνούμε. Παίζουμε το παιχνίδι (σ.σ με τη Νιούκαστλ), κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και προχωράμε. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα, το ίδιο κι εκείνη. Τα υπόλοιπα θα αποφασιστούν».

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/35QF7xI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη