Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Επί ποδός είναι οι ελληνικές Αρχές σε ό,τι αφορά στα μέτρα ασφαλείας τα οποία εντείνονται σε πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv αναμένονται να αυξηθούν οι περιπολίες των αστυνομικών και στο κέντρο Αθήνας. Θα ενισχυθεί το πληροφοριακό δίκτυο, θα υπάρχουν αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι θα περιπολούν ενώ έχουν ήδη ενισχυθεί οι «Πάνθηρες» -πάνοπλοι αστυνομικοί με μαύρες στολές- ενώ οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ από τους 1.500 αστυνομικούς έχουν ενισχυθεί και πλέον θα κυκλοφορούν σε ομάδες των οκτώ ανδρών. Ταυτόχρονα, θα ενισχυθεί και η Ομάδα «Δράση» η οποία από 51 άτομα θα φτάσει τα 150.

Υπενθυμίζεται ότι η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα εξέδωσε ανακοίνωση για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα, συμβουλεύοντας τους πολίτες και τους Αμερικανούς τουρίστες να είναι σε αυξημένη επιφυλακή.



via Press24.gr https://ift.tt/33wSwJC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη