Επιστολή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων, κ. Αθ. Κοκοντινη, στον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Αναστασίου για τις προκλητικές αυξήσεις στο Δ. Σ της ΔΕΥΑΘ.

Στις 13/11/2019 εγχείρισα στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Θηβαίων την παρακάτω επιστολή:
"Κύριε Δήμαρχε, με κατάπληξη πληροφορήθηκα ότι ένα από τα πρώτα μελήματα του νέου Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ ήταν, με ομόφωνη απόφασή του, ο διπλασιασμός της καταβαλλόμενης αποζημίωσης στον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τις παρεχόμενες στην Επιχείρηση υπηρεσίες του σε σχέση με αυτήν που λάμβανε ο απελθών Πρόεδρος, δηλ. ο καθορισμός αυτής στο ποσό των 1.600 ευρώ αντί 800 ευρώ, που λάμβανε ο κ. Στάικος (όπως μου έχει πει), ως επίσης και ο καθορισμός της αποζημίωσης του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις στο ποσό των 50,00 ευρώ μικτά αντί 15 καθαρά που λάμβαναν τα μέλη του απελθόντος Δ.Σ.


via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2L7kvcv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη