Διευθυντής Αντιτρομοκρατικής για «Επαναστατική Αυτοάμυνα»: «Ευτυχώς, τους προλάβαμε»

Διευθυντής Αντιτρομοκρατικής για «Επαναστατική Αυτοάμυνα»: «Ευτυχώς, τους προλάβαμε»

«Τα όπλα που βρήκαμε στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σκοτώνουν. Ένα από αυτά είχε τραυματίσει αστυνομικούς. Εκείνο που τρομάζει είναι η ποσότητα και η δύναμη των εκρηκτικών υλών που βρέθηκαν. Ευτυχώς, προλάβαμε».

Αυτό είπε ο διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Λευτέρη Χαρδαλιά στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης για την επιχείρηση που έκανε η Αντιτρομοκρατική το Σάββατο για την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Ο διοικητής άφησε ευθέως να εννοηθεί ότι η Αστυνομία πρόλαβε τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο φέρονται να ετοίμαζαν οι συλληφθέντες και ο καταζητούμενος συνεργός τους. Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από τα Καλάσνικοφ και τα εκρηκτικά είχαν στην κατοχή τους διόπτρα νυχτερινής σκόπευσης, φάρο ασθενοφορου και λέιζερ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα κατασχεθέντα αποτελούν ένδειξη για προπαρασκευαστικές ενέργειες τρομοκρατικού χτυπήματος.



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2Oary55
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη