Συγκλονίζει η Ελένη Ράντου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η Ελένη Ράντου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Συγκεκριμένα την περίοδο της τηλεοπτικής σειράς "Αχ Ελένη", η ηθοποιός ξύπνησε μια μέρα και κάθε μάτι της έβλεπε αλλού.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι, " The Dot", η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: "Είχα διπλωπία. Δεν αλληθώριζα, απλά κάθε μάτι κεντράρει αλλού, οπότε έχεις δύο είδωλα. Δεν μπορούσε να γίνει διάγνωση. Αυτό κράτησε έξι μήνες, έξι μήνες δεν ήξερα τι είναι…»

Οι γιατροί έψαχναν να βρουν την αιτία του προβλήματος και όπως είπε η ίδια "πιθανολογούσαν για σκλήρυνση και τέτοια… Μετά αυτό μου έγινε μάθημα ότι εγώ δεν πρέπει να μπαίνω σε περιβάλλοντα τέτοιας πίεσης που δεν την αντέχει κανένας άνθρωπος. Δεν μπορούσα να οδηγήσω, από τότε ξεκίνησαν και οι ημικρανίες».

Και πρόσθεσε η Ελένη Ράντου: «Έγραφα το "Αχ Ελένη" με το ένα μάτι κλειστό, δεν μπορούσα να βλέπω και με τα δύο μάτια ανοικτά. Αυτό μπορείς να το πάθεις και σε εγκεφαλικό, σε κάποια κακοήθεια του εγκεφάλου. Δοκίμασα ομοιοπαθητική και μετά από έξι μήνες πέρασε»!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: gossip-tv.grvia Press24.gr https://ift.tt/2R39r3X
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.