ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ με τη γραμματέα του Γ. Βλάχου! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για ...«λόγους υγείας» και (αμέσως) έγινε διοικήτρια νοσοκομείου

Ακόμη ένα «θαύμα» «κανονικότητας» καταγράφηκε στο «θαυματολόγιο» των διορισμών της κυβέρνησης της ΝΔ. Η Φωτεινή Βρύνα, στέλεχος της ΝΔ - αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής - παραιτήθηκε από τη θέση της καθηγήτριας στο 7ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου επικαλούμενη λόγους υγείας, η οποία έγινε αποδεκτή στις 12 Νοεμβρίου, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα, έγινε αναπληρώτρια Διοικήτριας στο ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «η Αγ. Βαρβαρα».
Η αθώα εξήγηση είναι ότι, ή έπαψαν να υπάρχουν οι λόγοι που την έκαναν να παραιτηθεί από καθηγήτρια — σε αυτήν την περίπτωση όμως προκύπτει το ερώτημα για΄τι δεν επέστρεψε στη θέση της - ή οι λόγοι αυτοί παραμένουν, αλλά ενώ την εμποδίζουν να είναι καθηγήτρια Γυμνασίου, της επιτρέπουν θαυμάσια να διοικεί νοσοκομείο.
Η μη αθώα εξήγηση άπτεται της αντίληψης της κυβέρνησης για τον τρόπο διορισμών στον κρατικό μηχανισμό και τον δημόσιο τομέα.
--------------------------------------------
Μέσα Οκτώβρη παραιτήθηκε από καθηγήτρια για λόγους υγείας και μέσα Νοέμβρη διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια στο νοσοκομείο...
Ο λόγος για την Φωτεινή Βρύνα, η οποία από τα μέσα Νοέμβρη διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «Αγ. Βαρβαρα».
Η Φ. Βρύνα ηταν υποψήφια βουλευτής ΝΔ Β' Αθήνας στις εκλογές του Σεπτεμβρη του 2015, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ 2004 έως σήμερα, αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ από το 2013 έως το 2016, διευθύντρια του γραφείου του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Βλάχου από το 2007 έως το 2009 και γενική γραμματέας ΔΑΚΕ Ηλείας το 1998.
Μέσα Οκτώβρη παραιτήθηκε από καθηγήτρια για λόγους υγείας και μέσα Νοέμβρη διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια στο νοσοκομείο. Ακολουθεί το ΦΕΚ της παραίτησης.

Το ΦΕΚ στο οποίο ανακοινώθηκε μέσα Οκτώβρη η παραίτηση της 
για λόγους υγείας από το σχολείο – πηγή

https://jodi.graphics/4596?fbclid=IwAR1LGyv5fjEmj-YIOUtS8A8BMRER0uIutQerb1tzLKJm-ivxC5s38df2slk 


via Press24.gr https://ift.tt/2XYEori
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη