Καλαμάτα: Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, νέος προπονητής της «Μαύρης Θύελλας»

Καλαμάτα: Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, νέος προπονητής της «Μαύρης Θύελλας»

Ο βορειολλαδίτης τεχνικός Θεοδόσης Θεοδοσιάδης,είναι ο νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας, μετά τα τελυταία άσχημα αποτελέσματα και την παραίτηση του Βασίλη Βούζα, όπως ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η ΠΑΕ.

Πρόκειται για προπονητή που έχει κατά το παρελθόν εργαστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος απο Δ' Εθνική στην Football League 2 και έπειτα στην Football League) και στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από Football League 2 στην Football League). Είχε σύντομο πέρασμα από την Σπάρτη, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Βέροια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Μαύρης Θύελλας, «παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Σάκης Θεοδοσιάδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αρκετές επιτυχίες. Εχει σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κοουτσάρει σχεδόν 100 παιχνίδια στη Β' Εθνική. Είναι 44 ετών και ως παίκτης (κεντρικός αμυντικός) θήτευσε σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Λαμία, Παναιτωλικό, Καβάλα, Λάρισα, Νάουσα και Ηρόδοτο».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2D0lMgZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη