Κίνηση Πολιτών Αγράφων:ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

Σε μία σκληρή ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών Αγράφων για όσα λέχθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με την σοβαρή υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας στα Άγραφα,αναφέρθηκε στους "πραγματικούς" εχθρούς των Αγράφων με την ρήση ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Άξιον απορίας είναι πως κάποιοι...με καταγωγή από την Ευρυτανία δεν στήριξαν α μη τι άλλο ..τον δικό τους νομό και συγκεκριμένα τον πολύπαθο Δήμο Αγράφων.Ενώ αντιθέτως έδειξαν την στήριξή τους σύμβουλοι από άλλους νομούς.
Ο χρόνος τα "βγάζει όλα..."

Δείτε την ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών Αγράφων:

"Με αφορμή την σημερινή συζήτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο για την δεινή και τραγική κατάσταση που έχει έρθει ο δήμος Αγράφων με την τεράστια υποστελέχωση των υπηρεσιών για αρχή..ένα έχουμε να πούμε ...
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ....
Φάνηκαν ποιοι είναι οι ΕΧΘΡΟΙ των Αγράφων και αυτοί που είναι δήθεν .."συμπαταστάτες" στους κατοίκους των Αγράφων και προεκλογικά τους ..χτύπαγαν την πλάτη....ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΙΩΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ!!!
Δεν παρακαλάμε κανέναν για το αυτονόητο!!Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και ευκρινέστατος για την συνεργασία της Περιφέρειας με τον δήμο..
ΟΙ ΑΓΡΑΦΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Κύριοι-ες  ..οι πραγματικοί πατριώτες στα δύσκολα φαίνονται!!
Ειδάλλως ελάτε να πάρετε τα κλειδιά του δήμου!!! Τα υπόλοιπα στους δρόμους!!
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Τασιος Αριστειδης Alexis Kardabikis Φάνης Σπανός Μωυσης Μπερμπερης  Κατερίνα Καλαντζή Στερεά Υπεροχής  Απόστολος Γκλέτσος


via Δυτική Ευρυτανία https://ift.tt/35BqvSt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη