Υπόθεση Φλώρου: Αναβολή στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου

Υπόθεση Φλώρου: Αναβολή στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου

Αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, για την οποία έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος.

Η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου 2020, μετά από αίτημα της υπεράσπισης του κ. Φλώρου. Στο δικαστήριο δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής ο δικηγόρος, κ. Αντωνόπουλος, ο οποίος πριν περίπου ένα μήνα αποφυλακίστηκε για την υπόθεση εκβίασης του επιχειρηματία από την αποκαλούμενη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού».

Ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της απόπειρας, Όλντι Ντούλτσε, Αλβανός υπήκοος, ήταν απών από το δικαστήριο, καθώς δήλωσε πως δεν επιθυμεί τη μεταγωγή του.

Απών ήταν επίσης και ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση και κατηγορούμενος ως εγκέφαλος της «μαφίας των φυλακών», Κλοντιάν Λεκοτσάι.



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/33qKmDk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη