Χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για σταθμό παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης και σύστημα τηλεμετάδοσης

Χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για σταθμό παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης και σύστημα τηλεμετάδοσης
Με το ποσό των 120.000 ευρώ (148.800 με τον ΦΠΑ) χρηματοδοτείται η Περιφέρεια Θεσσαλίας από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αντικατάσταση του σταθμού παρακολούθησης αέριας ρύπανσης και την αποκατάσταση του συστήματος τηλεμετάδοσης των δεδομένων μέτρησης. Η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου που συνεδρίασε χθες, Τετάρτη 6-11-2019.

Κρίνοντας απαραίτητη την αποκατάσταση του συστήματος τηλεμετάδοσης δεδομένων μέτρησης και την αντικατάσταση του υπάρχοντος σταθμού με καινούργιο, όπως αυτά περιγράφονται σε σχετικό έγγραφο, τα μέλη του ΔΣ ομόφωνα αποφάσισαν την ένταξη του έργου στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2019»

Η εκταμίευση θα γίνει από το Πράσινο Ταμείο με την προσκόμιση σε αυτό των απαραίτητων δικαιολογητικών και παραστατικών σχετικά με τη πρόοδο υλοποίησης του έργου και τον σχετικό έλεγχο.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2CpPcoG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη