Καλαμάτα: Επίσκεψη Βορίδη εν όψει ελαιοσυγκομιδής

Καλαμάτα: Επίσκεψη Βορίδη εν όψει ελαιοσυγκομιδής

Επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα στην Καλαμάτα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Επιχειρήσεων Ελλάδος, για λογαριασμό του μέλους του στην Μεσσηνία, Αγροτικού Συνεταιρισμού "Ένωση Μεσσηνίας" ενόψει την έναρξης της ελαιοσυγκομιδής.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ.Βορίδη ξεκινά από επίσκεψή και ξενάγηση στο ελαιοτριβείο Καρούμπαλης στην Μάδαινα, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Συκικής και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης, επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου του Αγροτικού Συνεταιρισμού "Ένωση Μεσσηνίας" που λειτουργούν σε συνεργασία με την Κωνσταντόπουλος Α.Ε στην Θουρία. Το μεσημέρι ο κ.Βορίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην έδρα των Διοικητικών Υπηρεσιών του Αγροτικού Συνεταιρισμού "Ένωση Μεσσηνίας" στο κέντρο της Καλαμάτας και κατόπιν (στη 1 και μισή μετά το μεσημέρι) θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο η συνάντηση του υπουργού με εκπροσώπους Συνεταιρισμών και με πρωτοβουλία και πρόσκληση της «Ένωσης».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Np6EQt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη