Νεστόριο: Ομόφωνα ψηφίστηκαν προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα

Νεστόριο: Ομόφωνα ψηφίστηκαν προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα

Ομόφωνα υπερψηφίστηκαν ο προϋπολογισμός και το ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Νεστορίου για το έτος 2020, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος ανέλυσε στην εισήγησή του τα βασικά στοιχεία του Προϋπολογισμού και του Προγράμματος Δράσης για το επόμενο έτος, σημειώνονται ότι, σε αυτά αποτυπώνονται οι κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα κινηθεί ο Δήμος την επόμενη χρονιά, οι οποίες συνοψίζονται στο τρίπτυχο : χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, έργα με αναπτυξιακή στόχευση και βελτίωση της ποιότητας ζωής – καθημερινότητας των δημοτών.

Ομοφωνία αποτυπώθηκε επίσης στη συζήτηση και στην ψηφοφορία και για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου Νεστορίου, το οποίο περιλαμβάνει έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τους οικισμούς του Δήμου, σύμφωνα με τη δέσμευση της νέας δημοτικής αρχής για ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2KDCzeb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη