Αχαΐα: Ξέμειναν από καύσιμα τα περιπολικά της αστυνομίας!

Αχαΐα: Ξέμειναν από καύσιμα τα περιπολικά της αστυνομίας!

Στην Αχαΐα ξέμεινε από καύσιμα η Αστυνομική Διεύθυνση, σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Από την Παρασκευή (22.11.2019) τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της αστυνομίας στην Αχαΐα δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν καύσιμα από το ΚΕΤΧ, αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χάρης Τσίτσικας, ο οποίος απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

«Αυτό δεν γίνεται πουθενά. Ο στρατός έχει τις δικές του ανάγκες που φυσικά προηγούνται. Για το λόγο αυτό, εμείς δεν μπορούμε να εξαρτώμαστε από το ΚΕΤΧ», σημειώνει, επαναφέροντας το πάγιο αίτημα της Ένωσης, για πρατήριο προμήθειας καυσίμων αποκλειστικά στην ΕΛ.ΑΣ όπως γίνεται και σε άλλες πόλεις.

Αχαΐα: Πάει πίσω η μάχη με το έγκλημα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, εκτός από την έλλειψη καυσίμων, υπάρχουν και άλλα προβλήματα σοβαρά που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Οι ανάγκες της αστυνομίας μπορεί να προκύψουν ανά πάρα ώρα και στιγμή, που το στρατόπεδο να είναι κλειστό.

«Τί σημαίνει αυτό για εμάς, που δεν μας επιτρέπεται να χάσουμε λεπτό από τη μάχη κατά της εγκληματικότητας; Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν σοβαρές συνέπειες».

Το αίτημα για πρατήριο καυσίμων που θα λειτουργεί αποκλειστικά για την προμήθεια των υπηρεσιακών οχημάτων, εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με αυτό, η Ένωση έχει προτείνει να γίνει ένα στην περιοχή του Ρίου με τη συνδρομή της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

«Οφείλω να πω και πάλι, ότι οι διαδικασίες για το αίτημά μας αυτό, είναι ακόμη σε εξέλιξη και κάπου έχουν κολλήσει. Νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστούμε και να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα διότι εκτιμώ ότι θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση που δεν τη θέλουμε ούτε εμείς, αλλά και ούτε οι πολίτες που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν», καταλήγει ο κ. Τσίτσικας.

Πηγή: tempo24news.gr



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/37IzIuq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη