Μπερτομέου για Ολυμπιακό: «Γι’ αυτό τον αποδεχόμαστε στην Euroleague»

Μπερτομέου για Ολυμπιακό: «Γι' αυτό τον αποδεχόμαστε στην Euroleague»

O Τζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε στο Βερολίνο, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Άλμπα με τη Ζαλγκίρις. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν αγωνίζεται στην Basket League, αλλά διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχή στην Euroleague, χάρη στο κλειστό συμβόλαιο που έχει.

«Πρέπει να λάβετε υπ' όψη πως ο,τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, έχει να κάνει αποκλειστικά με το ελληνικό μπάσκετ και με την διαμάχη που υπάρχει με την ελληνική ομοσπονδία και όλα αυτά τα πράγματα που ίσως ξέρετε καλύτερα από εμένα.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως δεν θα επηρεαστούμε από προβλήματα που υπάρχουν σε άλλες λίγκες.

Γι' αυτό αποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό στην Euroleague, γιατί η απόφαση που πήρε να μην αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ελήφθη ως συνέπεια της διαμάχης αυτής στην Ελλάδα. Και δεν μπορούμε ούτε να παρέμβουμε, ούτε να επηρεαστούμε από αυτό», εξήγησε ο Μπερτομέου.

Και συνέχισε: «Πρέπει να εξετάσουν, αν αυτό που έκαναν είναι σωστό, αν θα τους βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα και αν θα τους βοηθήσει στην απόδοσή τους στην Εuroleague.

Περισσότερα στο Sportime.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/33xW8eg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη