Mε μέλη της χορωδίας γυναικών “Πλειάδες” συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη της χορωδίας γυναικών "Πλειάδες", η οποία είναι η μοναδική γυναικεία χορωδία στο νομό Βοιωτίας.  Τα μέλη της χορωδίας αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του, ενημέρωσαν το Δήμαρχο για την πλούσια πολιτιστική δράση της χορωδίας κατά τον προηγούμενο χρόνο, αλλά και για τις επερχόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις της.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε θερμά τη χορωδία γυναικών "Πλειάδες" για τη στήριξη που προσφέρει στο Δήμο, επεσήμανε ότι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Καλλικράτικού Δήμου Λεβαδέων αφήνουν σημαντικό πολιτιστικό αποτύπωμα στην περιοχή και συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό στην πολιτιστική εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία των δημοτών.



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2sf3beY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη