Δημοσκόπηση Marc: Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Στο 18,1% η διαφορά

Δημοσκόπηση Marc: Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Στο 18,1% η διαφορά

Διαφορά 18,1% στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζει νέα δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ είναι στο 42,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 24,8%, το ΚΙΝΑΛ στο 6%, το ΚΚΕ στο 5,4%, ενώ η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 βρίσκονται στο 3,1%.

Την ίδια ώρα, το 68,2% δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος πρωθυπουργός από ό, τι περιμέναμε». Στο ερώτημα αν ο πρωθυπουργός θα υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις το 81,4% πιστεύει πως «ναι».

Όπως φαίνεται στα ευρήματα, το 67,3% των πολιτών εκφράζει θυμό και απογοήτευση για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 76,1% στέλνει μήνυμα στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για ήπια-δημιουργική αντιπολίτευση.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/34pL5EO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη