Math Project: Το σύστημα που κάνει τα παιδιά να αγαπούν τα μαθηματικά

Math Project: Το σύστημα που κάνει τα παιδιά να αγαπούν τα μαθηματικά

Το Math Project, το κέντρο εκμάθησης μαθηματικών της πόλης σας, που διδάσκει τα παιδιά μαθηματικά με τρόπο που τα κατανοούν και τα αγαπούν, έχει ανοίξει τις πύλες του και προσφέρει δωρεάν αξιολόγηση επιπέδου!

Με την καινοτόμο μέθοδο της τελείας και με 10΄ εξάσκηση την ημέρα, το Math Project υπόσχεται να απογειώσει την αποδοτικότητα των παιδιών σας στα μαθηματικά και να τα μετατρέψει στο αγαπημένο τους μάθημα!

Δείτε τους βαθμούς του σχολείου να ανεβαίνουν και το παιδί σας να νιώθει την αυτοπεποίθησή του στα ύψη! Δώστε του το πλεονέκτημα να ξεχωρίσει, να ονειρευτεί το μέλλον του χωρίς περιορισμούς, να καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια του!

20191128 162337121212

Ενημερωθείτε σήμερα για το σύστημα "μάθηση μάθησης" και προσφέρετε στο παιδί σας μια δωρεάν αξιολόγηση. Πείτε στο κέντρο τον κωδικό MATH και κερδίστε έκπτωση 50% για τον πρώτο μήνα συμμετοχής.

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο site https://mathproject.gr ή τηλεφωνικά στο 216 800 1296 / 6937 416 863



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2OyfsDW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη