-->

Φίλης: Ως κυβέρνηση αποτύχαμε στα media και στην ΕΡΤ

Φίλης: Ως κυβέρνηση αποτύχαμε στα media και στην ΕΡΤ

Αιχμές από τον Νίκο Φίλη κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Τι είπε για τα media και την ΕΡΤ.

Ο κ. Φίλης τόνισε πως «αυτό το "μαζί" για να μην είναι μια ανερμάτιστη πολυσυλλεκτική δύναμη, θέλει αρχές. Είμαστε κόμμα αριστεράς που θέλει να ανασυγκροτήσει την ταυτότητα της μετά τα μνημόνια».

Πρόσθεσε δε, ότι «η δεξιά σήμερα έχει ιδεολογική ηγεμονία» και σχολίασε πως «Ως κυβέρνηση αποτύχαμε και τη ρύθμιση για τα Media και στην ΕΡΤ».

«Το ρεύμα της διαχυτης αμφισβήτησης εχει μέτωπο με τη βία και για να το ενώσεις και να το κάνεις πολιτικό υποκείμενο θέλεις ιδεολογικό σαφές μηνυμα», όπωε σημείωσε ο πρώην υπουργός.

«Να μην ομνύουμε στη δημοκρατία αλλά η δημοκρατία να είναι λέξη κενή στο εσωτερικό. Για να επανέλθουμε χρειάζεται ειλικρινή αυτοκριτική και αποτίμηση κυβερνητικού έργου», τόνισε στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37NOv6R
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->