-->

Nέα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ - Καταγγελίες για βία εναντίον δημοσιογράφων (vid)

Photo: Eurokinissi

Νέα ένταση αυτή την ώρα στην ΑΣΟΕΕ με βία αυτή την φορά εναντίον δημοσιογράφων και φωτογράφων από τους αστυνομικούς. Ταυτόχρονα φοιτητές επιχείρησαν να μπουν μέσα στο οικονομικό πανεπιστήμιο.

Τα επεισόδια νωρίτερα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων βρέθηκε έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο το οποίο είναι κλειστό με απόφαση της Συγκλήτου και επιχείρησε να μπει σε αυτό. Τα άτομα συγκεντρώθηκαν στην συμβολή της Δεριγνύ με την Πατησίων και πέταξαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών. Η αστυνομία απαντώντας έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Τελικά περίπου 80 άτομα κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο του Πανεπιστημίου όπου περικυκλώθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ. Λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι οι άνδρες των ΜΑΤ οπισθοχώρησαν και βρίσκονται στην πύλη της ΑΣΟΕΕ. 

4950540

4950594

Αυτή την ώρα περίπου 100 άτομα παραμένουν στον περίβολο του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τον γ.γ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος Πάνο Παπανικολάου υπάρχει φοιτητής που έχει τραυματιστεί καθώς και άλλοι πέντε με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών. Το ΕΚΑΒ πάντως αναφέρει ότι στο νοσοκομείο έχει διακομιστεί μόνο μία νεαρή με αναπνευστικό πρόβλημα λόγω των δακρυγόνων. 



via Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2NBRZl6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->