-->

Ολοκληρώστε τη ρύθμιση, για να ξεκινήσετε να προσεγγίζετε νέους πελάτες online

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
 
 
Πείτε μας περισσότερα για την επιχείρησή σας.. Μόλις η διαφήμισή σας δημοσιευτεί, κερδίστε €60 δωρεάν διαφημιστική πίστωση αξίας *, όταν δαπανήσετε τα πρώτα €30. Όταν σας ζητηθεί, καταχωρίστε τον κωδικό: 9UMJ7-CUAAE-4LD6.Έχουμε κάνει αποθήκευση μέχρι το σημείο που σταματήσατε. Ενημερώστε μας πού θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και ποιους χρήστες θέλετε να προσεγγίσετε. Στη συνέχεια,ξεκινήστε να αλληλεπιδράτε με δυνητικούς πελάτες σήμερα κιόλας.
Google Ads Αναγνωριστικό πελάτη: 478-338-8688 ΣΥΝΔΕΣΗ
 
 
 
 
Πείτε μας περισσότερα για την επιχείρησή σας.
 
 
 
 
 
Ολοκληρώστε τη ρύθμιση
 
 
  Έχετε εγγραφεί   Εσείς κάνετε τη ρύθμιση   Εμείς την εξετάζουμε   Και οι διαφημίσεις σας δημοσιεύονται  
 
 
 
 
 
 
 
Μόλις η διαφήμισή σας δημοσιευτεί, κερδίστε €60 δωρεάν διαφημιστική πίστωση αξίας *, όταν δαπανήσετε τα πρώτα €30. Όταν σας ζητηθεί, καταχωρίστε τον κωδικό: 9UMJ7-CUAAE-4LD6.
 
Έχουμε κάνει αποθήκευση μέχρι το σημείο που σταματήσατε. Ενημερώστε μας πού θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και ποιους χρήστες θέλετε να προσεγγίσετε. Στη συνέχεια,ξεκινήστε να αλληλεπιδράτε με δυνητικούς πελάτες σήμερα κιόλας.
 
 
Τα λέμε online,
Google Customer Solutions
 
 
 
© 2019 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

Έχετε λάβει αυτό το πληροφοριακό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τον λογαριασμό σας Google Ads. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο μέλλον, καταργήστε την εγγραφή σας εδώ.
 
 
Google
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->