Διαβατά: Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο μπάρμπεκιου του μίσους (pics & vid)

Διαβατά: Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο μπάρμπεκιου του μίσους (pics & vid)

Τελικά η συγκέντρωση στο... «μπάρμπεκιου του μίσους» στα Διαβατά δεν πέτυχε και πολύ. Εκείνοι που θέλησαν να... διαφημιστούν για λίγα λεπτά δεν τα κατάφεραν όπως ήθελαν και ουσιαστικά δεν πέτυχαν τον στόχο τους.

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες, με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, δεν κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο να συμμετάσχει στο «πάρτι» τους.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε το «πάρτι με χοιρινό και αλκοόλ κατά της λαθρομετανάστευσης» να γίνει έξω από τη δομή προσφύγων, οι αντιδράσεις και η αντιφασιστική συγκέντρωση που προγραμματίστηκε ως απάντηση, άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής και έτσι οι ψησταριές στήθηκαν στην κεντρική πλατεία στα Διαβατά, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το hotspot.

4948540

4948592

Στο μπάρμπεκιου συμμετείχε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες λίγος κόσμος. Την παράσταση έκλεψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που εναρμονισμένος με το «πνεύμα» των διοργανωτών έκανε λόγο για… λαθροεισβολείς «που είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Έχουμε αλλοίωση γλώσσας, θρησκείας και ιστορίας. Είναι μια σύγχρονη μορφή πολέμου. Έλληνες ξυπνήστε» είπε χαρακτηριστικά ο έκπτωτος πρώην νομάρχης.

Παρών έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής των Ενωμένων Μακεδόνων, στο μπάρμπεκιου παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Σύρων Ελλάδας, Ανουάρ Μπάκρι, ο οποίος σημείωσε ότι «στην Ελλάδα ο καθένας είναι ελεύθερος να τρώει και να πίνει ότι θέλει, ενώ πρόσθεσε πως είναι ευγνώμονες για τον ελληνικό λαό που τους φιλοξενεί και οφείλουν να σέβονται τα ήθη του τόπου».

Παράλληλα τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Χρήστος Γιαννούλης παριστάνει τον "εκπρόσωπο τύπου των προσφύγων στην Ελλάδα, ενώ η παράταξή του έχει διαπράξει εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας".



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News - Dikaiologitika News https://ift.tt/32BGQom
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη