Μαρτίνς – Φερέιρα: Στην τελευταία τους κόντρα ο ένας απολύθηκε! (vid)

Μαρτίνς – Φερέιρα: Στην τελευταία τους κόντρα ο ένας απολύθηκε! (vid)

Την Κυριακή (1/12, 19:30) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Γ.Καραϊσκάκης» με φόντο την κορυφή της Super League 1, με τους Μαρτίνς και Φερέιρα, ωστόσο να έχουν… προϊστορία.

Η τελευταία ιστορία, με πρωταγωνιστές τους δύο προπονητές άφησε «γλυκιά γεύση» στον προπονητή του Δικεφάλου και… πίκρα στον Πέδρο Μαρτίνς.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2018, λοιπόν η Βιτόρια Γκιμαράες του Μαρτίνς φιλοξενούσε την Μπράγκα του Φέρεϊρα σε ένα παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η Μπράγκα του Αμπέλ Φερέιρα διέσυρε την Γκιμαράες του Μαρτίνς με πέντε γκολ σε μία ιστορική νίκη για την πρώτη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Γκιμαράες τόνισε κατηγορηματικά πως αυτό ήταν το τελευταίο ματς του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού στο πάγκο της ομάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δίνει έξτρα κίνητρο στους δύο προπονητές ενόψει της αυριανής (1/12) μάχης στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Περισσότερα στο Sportime.gr



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Y05TAS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη