«Γάζωσαν» με σφαίρες σχολείο στην Κρήτη (vid)

«Γαζωμένο» από σφαίρες βρήκαν το σχολείο τους οι μαθητές και οι καθηγητές στην Κάνδανο. Άρχισαν να πυροβολούν και να σπάνε τα τζάμια από τα παράθυρα των εργαστηρίων Πληροφορικής, συνεχίζοντας ανενόχλητοι να γαζώνουν με σφαίρες το γραφείο της διευθύντριας γυμνασίου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες έκαναν έφοδο στο σχολείο, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης και αφού προηγουμένως είχε φύγει η καθαρίστρια του κτιρίου.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, οι δράστες έκαναν έφοδο στο σχολείο, άρχισαν να πυροβολούν και να σπάνε τα τζάμια από τα παράθυρα των εργαστηρίων Πληροφορικής και συνεχίζοντας ανενόχλητοι να γαζώνουν με σφαίρες το γραφείο της διευθύντριας γυμνασίου, των καθηγητών και τις πόρτες εισόδου του σχολείου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρχές, όμως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών παραμένουν άκαρπες, καθώς δεν υπάρχει κάποιος που να είδε ή να άκουσε κάτι.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε τοποθέτηση καμερών.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2L9JrjG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη