Άνταμ Σιφ: Οι φερόμενες ενέργειες του Τραμπ είναι πολύ πιο σοβαρές από το σκάνδαλο Watergate

Ο Άνταμ Σιφ, ο Δημοκρατικός πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής που διεξάγει την έρευνα για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου δήλωσε χθες πως οι φερόμενες ενέργειες του Ντόναλντ Τραμπ είναι «πολύ πιο σοβαρές» από εκείνες που διέπραξε ο πρώην πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον.

Ο Νίξον παραιτήθηκε το 1974 για να αποφύγει την σίγουρη καθαίρεσή του λόγω του σκανδάλου Watergate περί πολιτικής κατασκοπείας.

«Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα εδώ είναι πολύ πιο σοβαρό από μια διάρρηξη στα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού κόμματος, μιλάμε για (...) το πάγωμα μιας στρατιωτικής βοήθειας σε έναν πολεμικό σύμμαχο: Αυτό ξεπερνά ό,τι έκανε ο Νίξον», δήλωσε ο Σιφ στο τέλος ενός μαραθώνιου ακροάσεων στο Κογκρέσο.



via Press24.gr https://ift.tt/34gbVzS

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη