-->

Στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας η Λαμία


Την πρόκρισή της στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε και τυπικά η Λαμία το μεσημέρι της Πέμπτης 5/12 στον επαναληπτικό του ΔΑΚ απέναντι στον Αιολικό τον οποίο κέρδισε με 3-0, με το ίδιο σκορ του πρώτου παιχνιδιού στη Μυτιλήνη.

Ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό μέχρι σήμερα χρόνο συμμετοχής καθώς και αρκετούς νεαρούς. Ο Ανέστης Βλαχομήτρος που αγωνίστηκε βασικός πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ και είχε ένα κερδισμένο πέναλτι, ενώ ο Χριστόφορος Καραγιάννης που πέρασε ως αλλαγή έδωσε την ασίστ για το γκολ του Βασιλόγιαννη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 13΄ με κεφαλιά του Βλαχομήτρου ύστερα από σέντρα του Βασιλόγιαννη από αριστερά. Το 2-0 στο 16΄ με σουτ του Βασιλόγιαννη έξω από την περιοχή. Στο 69΄ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κοντινή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Χριστόφορου Καραγιάννη. Η Λαμία έχασε και πέναλτι στο 66΄στην εκτέλεση του Σάλιακα με τον Σφύρλα να αποκρούει.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Καχριμάν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης (72’ Κωστίκας), Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπαχανάκ, Ράμος (52’ Mπουλούλης), Αλ. Καραγιάννης (61’ Χρ. Καραγιάννης), Ανάκογλου, Βλαχομήτρος.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βασίλης Παππάς): Σφύρλας, Αντωνάκας, Καλαφάτης, Σεκού, Μπάρκας (70’ Λαζαρίδης), Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης (74’ Σπόλιαριτς), Αλαγιάννης (61’ Κόρνεφ), Παλαμουτσής, Καλαμπόκας.

www.lamia1964.gr
Από το Blogger.
-->