«Αδελφές» – Μια εξαιρετική σειρά στην ΕΡΤ2

«Αδελφές» – Μια εξαιρετική σειρά στην ΕΡΤ2

Το όγδοο επεισόδιο της εξαιρετικής δραματικής σειράς μυστηρίου «Αδερφές» (Sorelle/Sisters), παραγωγής Ιταλίας (RAI) 2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε -Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 22:00.

Στη σειρά, που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 22:00, στην ΕΡΤ2, πρωταγωνιστούν οι: Άννα Βάλε (Κιάρα), Τζόρτζιο Μαρκέζι (Ρομπέρτο), Λορέτα Γκότζι (Αντονία), Άννα Κατερίνα Μοραρίου (Έλενα), Αλέσιο Βασάλο (Ντανιέλε), Ιρένε Φέρι (Σίλβια), Αουρόρα Τζοβινάτζο (Στέλα), Λεονάρντο Ντέλα Μπιάνκα (Μάρκο), Άλαν Καπέλι Γκετζ (Νικόλα), Ελιζαμπέτα Πελίνι (Μπάρμπαρα), Λορέτα Γκότζι (Αντονία).

Σκηνοθεσία: Τσίντσια Τορίνι.

Σενάριο: Ιβάν Κολτρονέο – Μόνικα Ραμέτα.

«Δύο αδελφές, μία τραγωδία και η αποκάλυψη μιας απρόσμενης

και συνάμα τρομακτικής αλήθειας…»

Γενική υπόθεση: Η Κιάρα, 39 ετών, εξαιρετική δικηγόρος, χωρίς σύντροφο και παιδιά, ζει στη Ρώμη. Ευτυχισμένη απολαμβάνει την ανεξαρτησία της, την επαγγελματική της επιτυχία και το υπέροχο σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.

Έχει ξεκόψει από τις ρίζες της και τη γενέτειρά της, την πόλη Ματέρα, στην περιοχή Μπαζιλικάτα στη Νότια Ιταλία, όπου αναγκάζεται να επιστρέψει εξαιτίας οικογενειακών εντάσεων.

Η μητέρα της, η Αντονία, ζει εκεί. Σε ένα υπερσύγχρονο σπίτι, μακριά από το κέντρο της πόλης, ζει και η μεγαλύτερη αδελφή της Έλενα, μαζί με τα τρία της παιδιά: τη Στέλα και τον Μάρκο που είναι δίδυμοι και είναι 16 ετών και τον μικρό Τζούλιο που είναι 8 ετών.

Η Κιάρα δεν συμπαθεί ούτε τη γενέτειρά της, ούτε τους κατοίκους της.

Η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της έχει χαλάσει με την πάροδο των χρόνων. Όμως, η μυστηριώδης εξαφάνιση της Έλενα πρώτα και η ανακάλυψη του πτώματός της στη συνέχεια, την αναγκάζουν να ανανεώσει τους δεσμούς της με την οικογένειά της και με το γαμπρό της, τον Ρομπέρτο, μέχρι τη στιγμή που η αποκάλυψη μιας απρόσμενης και συνάμα τρομακτικής αλήθειας θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019, στις 22:00

 

Eπεισόδιο 8ο. Το επόμενο πρωινό, ο Νικόλα ακολουθεί την Κιάρα και προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά η φοβισμένη γυναίκα αντιδρά, τον χτυπά στο κεφάλι με μια πέτρα και τηλεφωνεί στη Σίλβια.

Στο αστυνομικό τμήμα, συναντά την Κιάρα και της αποκαλύπτει ότι δεν έχει σκοτώσει την Έλενα, επειδή είναι ζωντανή.

H Κιάρα, συγκλονισμένη, τα βάζει με τον Ρομπέρτο και καταλήγει να τον φιλήσει για μια στιγμή.

Στο μεταξύ, τα αγόρια ζητούν τη βοήθεια του Ντανιέλε, συναδέλφου της Κιάρα στη Ρώμη, ο οποίος πηγαίνει στη Ματέρα και τους βοηθά να καθαρίσουν τους τοίχους και τα τζάμια απ' αυτά που έχουν γράψει πάνω τους.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/37RpCas
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.