Στις 7 Ιανουαρίου η συνάντηση Τραμπ-Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Στις 7 Ιανουαρίου η συνάντηση Τραμπ-Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Στις 7 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη «θα γιορτάσει τους ισχυρούς δεσμούς στην οικονομία, τον πολιτισμό και την ασφάλεια μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας, ενός σημαντικού συμμάχου στο ΝΑΤΟ».

Παράλληλα, επισημαίνεται πως «θα συζητήσουν τρόπους για την προώθηση μακροχρόνιων στρατηγικών συμφερόντων στην ενίσχυση της σταθερότητας και της συνεργασίας στα Βαλκάνια-Ανατολική Μεσόγειο».

Στη συνάντηση αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα τονίσει «τη σημασία της ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών, ειδικά σε σχέση με την τεχνολογία 5G, την αντιμετώπιση της κακοήθους επιρροής στην περιοχή και την προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας σε παγκόσμιο επίπεδο».

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2LbJf3i
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη