Σύσκεψη για το μεταναστευτικό-προσφυγικό στο Μαξίμου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό-προσφυγικό στο Μαξίμου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό-προσφυγικό θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 09:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θα συμμετάσχου ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον (Ylva Johansson), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και η εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2sOilbx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη