Προχωρεί το έργο της λιμνοδεξαμενής Στερνών

Προχωρεί το έργο της λιμνοδεξαμενής Στερνών

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το έργο της λιμνοδεξαμενής Στερνών, μετά την συνάντηση της δημοτικής αρχής Γόρτυνας με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν τις εκτάσεις τους προκειμένου να προχωρήσει το έργο. Σε σύσκεψη που είχαν χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον δήμαρχο Γόρτυνας Λευτέρη Κοκολάκη, συζητήθηκα οι θετικές εξελίξεις και συμφωνήθηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προχωρήσουν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες υλοποίησης του έργου.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο προκειμένου να δοθούν στους ιδιοκτήτες των εκτάσεων οι καλύτερες δυνατές τιμές για την αγορά γης. Ο περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε και στο αίτημα των κατοίκων, ώστε να δοθούν αποζημιώσεις για τις γεωτρήσεις, τα πηγάδια και τα υπόγεια δίκτυα που βρίσκονται στις εκτάσεις που πρόκειται να παραχωρηθούν.
«Η λιμνοδεξαμενή Στερνών είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή. Ως δημοτική αρχή, είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, ώστε να προχωρήσει το έργο, πάντα σε συνεννόηση με τον περιφερειάρχη, τον οποίο ευχαριστούμε για την συμβολή του και για την εξαιρετική συνεργασία μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2OILaOX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.