-->

 Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ «αδειάζει» τον Λιάγκα στο ΕΣΡ

 Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ «αδειάζει» τον Λιάγκα στο ΕΣΡ

Το ΣΚΑΪ εκπροσώπησε η ίδια η διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη, παρουσία δυο δικηγόρων του σταθμού, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την εκπομπή του Λιάγκα, ως την «πιο μελανή στιγμή στην ιστορία του σταθμού» στην απολογία τους στο ΕΣΡ.

Σύμφωνα με πληροφοριες το κανάλι του Φαλήρου καλείται να καταθέσει γραπτό υπόμνημα στο ΕΣΡ έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Η τελική απόφαση του Συμβουλίου για την ποινή αναμένεται πριν από τα Χριστούγεννα.

Την «ειλικρινή μεταμέλεια και συγγνώμη» του ΣΚΑΪ για την ντροπιαστική διακωμώδηση της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετέφεραν οι εκπρόσωποι του σταθμού κατά την απολογία τους στο ΕΣΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την απολογία των εκπροσώπων του καναλιού ενώπιον των μελών του ΕΣΡ, μεταξύ άλλων έγινε λόγος για «κακιά στιγμή» και «σοβαρό λάθος», για το οποίο όμως -όπως υπογραμμίστηκε- έγιναν αμέσως οι απαραίτητες συστάσεις προς τον Γιώργο Λιάγκα και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής – ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γκαγκάκη που υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τη θέση της υπεύθυνης Πολιτισμού στον δήμο Αθηναίων.

Ένω η Εύη Κουτσαυτάκη εμφανίζεται μετανιωμένη για την επιλογή της να εντάξει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και απογοητευμένη από τα αποτελέσματα της απόφασης να μπει στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού η εκπομπή του, στη θέση εκείνης της Τατιάνας Στεφανίδου.

Οπως έγινε γνωστό, ο ΣΚΑΪ πήρε προθεσμία να καταθέσει γραπτό υπόμνημα στο ΕΣΡ έως την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Η τελική απόφαση του Συμβουλίου αναμένεται πριν από τα Χριστούγεννα.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/34ZbLgF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->