Τσακαλώτος: Τουλάχιστον εμείς οι Συριζαίοι δεν έχουμε απώλεια πρόσφατης μνήμης - ΒΙΝΤΕΟ

"Τουλάχιστον εμείς οι Συριζαίοι και Συριζαίες δεν έχουμε απώλεια πρόσφατης μνήμης γιατί θυμόμαστε όταν ο Ερντογάν ήταν εδώ σε συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης έλεγε να μην τον δει καν λόγω της τουρκικής προκλητικότητας. Θυμόμαστε όταν ήμουν στο eurogroup βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που έχουν κυβερνητική θέση να λένε 'βάστα Γερούν και βάστα Βολφγκάνγκ'. Και θυμάμαι το Μακεδονικό, το θυμάμαι λίγο, πώς το χρησιμοποιήσατε για να κερδίσετε τις εκλογές" δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από το βήμα της Βουλής.

"Καλούμε τους νέους εργαζόμενους και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υπάρχει σημαντικό μέτωπο στις δύο διαχωριστικές γραμμές. Η πρώτη είναι οι ανισότητες όλων των ειδών είτε είναι εισοδήματος, πλούτου ή πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά. Η δεύτερη γραμμή είναι τα τα δικαιώματα, δεν μπορούμε εμείς να θυσιάσουμε τα δικαιώματα και θα έχετε αντίσταση και μέσα και έξω από τη Βουλή" σχολίασε.



via Press24.gr https://ift.tt/2OXrmaU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη