ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη: Μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Εμμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας την απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως "μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κ. Χρυσοχοΐδης".

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, "ο κ. Χρυσοχοΐδης μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και μάλλον θα πρέπει να απαντήσει στους πολίτες και στους δημάρχους των νησιών μας, που τόσο καιρό η κυβέρνηση περιπαίζει, και όχι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Για όσους ξέρουν ανάγνωση, τα όσα διατύπωσε στην επιστολή του στην αρμόδια Επίτροπο είναι σαφή. Αν κοροϊδεύει την Επίτροπο και όχι τους Έλληνες μένει να φανεί".

Καταλήγοντας, αναφέρει: "Αλλά το ποιος δήθεν σπέρνει σύγχυση και το ποιος βρίσκεται πραγματικά σεαπόλυτη σύγχυση και αδυναμία να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση, όπως άλλωστε και ο ίδιος παραδέχθηκε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το έχουν καταλάβει ήδη όλοι οι Έλληνες πολίτες".



via Press24.gr https://ift.tt/2Lnt82N
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη