Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Κεκλεισμένων των θυρών με Φενέρμπαχτσε

Δίχως τους οπαδούς του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠτη Φενέρμπαχτσε, καθώς η Euroleague τιμώρησε την έδρα του «τριφυλλιού» για τα καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αφορά όλα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι "αιωνίων" με τον Ολυμπιακό (99-93) στο ΟΑΚΑ (6/12). Την ποινή συνοδεύει και πρόστιμο συνολικού ύψους 54.001 ευρώ. 

"Επιβάλλεται στον Παναθηναϊκό πρόστιμο ύψους 54.001 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για το αμέσως επόμενο παιχνίδι λόγω αδυναμίας λήψης των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, το άναμμα καπνογόνων εντός γηπέδου, πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

Η ποινή είναι εφέσιμη κι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί σχετικά, αφού τα εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί στον κόσμο.



via Press24.gr https://ift.tt/38EBb5n
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη