Θέμης Χειμάρας: Πρέπει να στοχεύσουμε στα δυνατά χαρτιά κάθε περιοχής όπως οι ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα

Την ανάγκη να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά τοπικά πλεονεκτήματα κάθε Περιφέρειας, ώστε να αποτελέσουν πυλώνες οικονομικής  ανάπτυξης, υπογράμμισε στη σημερινή του ομιλία ο Βουλευτής Θέμης Χειμάρας με αφορμή την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2020. 

Η αύξηση του εισοδήματος των αδυνάτων, η μείωση της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης και των επιχειρήσεων, ο εξορθολογισμός των κρατικών δαπανών, αποτελούν τους κύριους πυλώνες του Προϋπολογισμού και θέτουν τις βάσεις για την πλήρη και οριστική αναστροφή του αρνητικού οικονομικού κλίματος της χώρας.

Ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμα φορά, στο ζήτημα της αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών της Φθιώτιδας, που τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ τονίζοντας τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που μπορούν να επιφέρουν στην τοπική οικονομία. Γεγονός που επιτάσσει την άμεση επίλυση όλων των επιμέρους προβλημάτων που καθυστερούν την αξιοποίησή τους.

Ενδεικτική της ομιλίας του, είναι η δήλωση του κ. Χειμάρα στην οποία αναφέρει: 

«Ο σημερινός προϋπολογισμός επισφραγίζει με τον καλύτερο και τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, τη στόχευση της Κυβέρνησής μας για ανάπτυξη και ανάταση της ελληνικής οικονομίας.

Πρέπει, τώρα, να  στοχεύσουμε στα δυνατά χαρτιά κάθε περιοχής, όπως είναι οι ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα, για να αντιστρέψουμε, την πλήρη και οριστική αναστροφή του αρνητικού οικονομικού κλίματος που χαρακτήρισε την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνιας.

Να δώσουμε τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που η νέα γενιά ζητάει, με δίψα για δουλειά και δημιουργία, και να στηρίξουμε σε αυτή τη γενιά, την αναγέννηση της χώρας μας

Από το Γραφείο Τύπου


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2rGcqFj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη