Ζήτησε διευκρινήσεις για το κλείσιμο του ΚΥΤ στο Βαθύ από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Σάμου

Ζήτησε διευκρινήσεις για το κλείσιμο του ΚΥΤ στο Βαθύ από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Σάμου

Παρέμβαση του βουλευτή  Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη σχετικά με το περιεχόμενο  των δηλώσεων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη , υπήρξε άμεσα την Τετάρτη το πρωί όπου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του,  ο Υπουργός επανέλαβε ότι οι δύο παράλληλες υπηρεσίες θα λειτουργούν στο ΙΔΙΟ νέο κέντρο που δημιουργείται στην περιοχή Ζερβού. 

Δηλαδή στο ΙΔΙΟ κέντρο, η μία υπηρεσία θα αφορά στην ταυτοποίηση και η άλλη στη φιλοξενία-κράτηση των μεταναστών-προσφύγων.

Ακόμη, ο κ. Χρυσοχοϊδης επανέλαβε για ακόμα μία φορά τη διαβεβαίωση ότι το υπάρχον hotspot στην περιοχή του Βαθιού θα κλείσει οριστικά και ο χώρος θα αποδοθεί στο δήμο.

Να σημειώσουμε ότι αργά το απόγευμα  υπήρξε και η δήλωση απάντηση του κ. Χρυσοχοίδη  προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ότι το ΚΥΤ στην Μόρια αλλά και αυτό στο Βαθύ θα κλείσουν. 

 

"Η γραπτή ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που επιβεβαιώνει την προφορική ενημέρωση και διαβεβαίωση που έδωσε στο Βουλευτή Ν. Σάμου, ότι το υπάρχον κέντρο φιλοξενίας θα κλείσει και ο χώρος θα αποδοθεί στο Δήμο, δεν πρέπει να αφήνει καμία αμφιβολία ότι η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης παραμένει και θα εφαρμοστεί" δήλωσε αμέσως μετά ο Βουλευτής  Χ. Στεφανάδης.

 

The post Ζήτησε διευκρινήσεις για το κλείσιμο του ΚΥΤ στο Βαθύ από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2ORHKJT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη