Συνεχίζει τις συναντήσεις του με συλλογικούς φορείς της πόλης ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Γιάννης ΤαγκαλέγκαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη της Κοιν.Σ.Επ. "ΕΡΚΥΝΑ",  που τον ενημέρωσαν για την πλούσια δράση της επιχείρησης. 
Αρχικά αναφέρθηκαν στους βελτιωμένους οικονομικούς δείκτες της επιχείρησης από την έναρξή της λειτουργίας της έως και σήμερα, τονίζοντας ότι απασχολεί προσωπικό 14 ατόμων, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό εργασία σε γυναίκες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.  Επισήμαναν επίσης, ότι η Κοιν.Σ.Επ. "ΕΡΚΥΝΑ'' παράγει διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τόσο για το ευρύ κοινό, όσο και για τη διατροφή των μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου Σχολείου Λιβαδειάς.
Στόχος της επιχείρησης είναι η περαιτέρω οικονομική της ανάπτυξη, η ενίσχυση της παρουσίας της σε εκθέσεις τροφίμων, ενώ ζήτησαν τη συνεργασία του Δήμου για τη διοργάνωση γαστρονομικών εκθέσεων στην πόλη της Λιβαδειάς με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας που παράγονται στη βοιωτική γη. Υπογράμμισαν δε ότι για την τουριστική προβολή και την ενημέρωση των επισκεπτών είναι απαραίτητη η λειτουργία ενός περιπτέρου τουριστικών πληροφοριών στην περιοχή της Κρύας.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι γνωρίζει τη σημαντική δράση της επιχείρησης και την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα αρωγός στις δράσεις τους που συμβάλλουν αφενός στη μείωση της ανεργίας και αφετέρου στην τουριστική προβολή του τόπου.    


Στυνάντηση με το Σύλλογο "Το Γαϊτανάκι"... 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς "ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ" που του ευχήθηκαν υγεία για να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του,  που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ανάδειξης του λαϊκού πολιτιστικού αποθέματος της Λιβαδειάς.
Συζήτησαν για θέματα γενικότερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και για την ανάπτυξη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν τόσο στην προβολή του πολιτισμού όσο και στην προσέλκυση επισκεπτών διαμέσου της πολιτιστικής κληρονομιάς που διαθέτει η περιοχή μας.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους τα μέλη του Συλλόγου, επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή είναι ανοικτή σε συνεργασίες για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων διαμέσου των οποίων θα επιτευχθεί η προβολή του σημαντικού έργου των πολιτιστικών συλλόγων. Στόχος της Δημοτικής Αρχής τόνισε είναι η ανάληψη δράσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια της πόλης.  

Συνάντηση με το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς...
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του και στη συνέχεια τον ενημέρωσαν για τις δράσεις του Ομίλου, οι οποίες αποσκοπούν στη διάσωση και προβολή του λαϊκού πολιτισμού της περιοχής.  Επίσης, ζήτησαν από το Δήμαρχο τη στήριξη του Δήμου για την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους τα μέλη του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς, επισήμανε ότι ο Δήμος θα συνεχίζει να στηρίζει τους πολιτιστικούς συλλόγους στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων του. Πρόσθεσε επίσης,  ότι βασικός παράγοντας για την πολιτιστική ανάπτυξη ενός τόπου αποτελεί η πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων από τους ίδιους τους πολιτιστικούς συλλόγους, καθώς με τον τρόπο αυτό αναδεικνύουν το έργο τους και συμβάλλουν στη μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών ως δημιουργοί πολιτισμού.  via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2YayKCI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.